Domnule primar, alt director nu se poate?

Domnule primar Gheorghe Nichita, lumea s-a saturat de acest Cosmin Coman! Nu gasiti dumneavoastra o persoana potrivita care sa ocupe scaunul de director de strategii din Primarie?

Citesc in Ziarul de Iasi un articol incredibil! “Teapa directorului Coman” pe bani publici si nu putini!

“Cosmin Coman isi bate joc de ieseni. El anuntase ca va cheltui 150.000 euro din banii Primariei pentru a aduce trupa UB40 de Anul Nou, la Iasi. Numai ca, stupoare: va veni doar fostul solist al trupei, Ali Campbell.

Iesenii vor plati o suma imensa pentru un fost membru al trupei UB 40. Ali Campbell va concerta la Iasi de Revelion pentru 150.000 euro. In acelasi timp, formatia UB 40 va cinta in Portugalia. Reprezentantii Primariei au anuntat insa cu surle si trimbite ca UB 40 va veni la Iasi, nu doar un fost membru.

“Important este ca se vor cinta hiturile formatiei UB 40. Ali Campbell vine insotit de 18 persoane. Nu ma intereseaza ce s-a intimplat, cine a plecat. Iesenii vor auzi melodiile care au facut cunoscuta formatia UB 40″, a declarat Cosmin Coman, director executiv al Primariei. Municipalitatea ar fi iesit insa mult mai ieftin daca ar fi cumparat pur si simplu un CD cu hiturile formatiei, pe care sa-l difuzeze in fata Palatului Culturii”, scrie Ziarul de Iasi.

Ma intreb si eu, cat trebuie sa mai indure iesenii din cauza incompententei unui directoras din Primarie? Atat eu, cat si o mare parte din cei care stiu de ce este in stare Cosmin Coman va cerem public sa angajati o alta persoana in acest post! Sa-l lasam pe Coman sa respire si eventual sa se joace la Tup Tup, de unde isi asigura veniturile pentru traiul de zi cu zi!

Despre contact@geozamfir.ro