Topul injuraturilor dintre politicieni

Azi se injura, maine aproape ca se iau la bataie, dar intr-un final stau la masa negocierilor si deseori sunt chiar buni prieteni.

Iasul este capitala cultu­rala a Romaniei. Cel putin asa ne spun de fiecare da­ta „marii“ politicieni ai
o­rasului. Modul in care se com­­porta si vorbesc, insa, lasa un gust foarte amar. Cuvinte ca tigan, pitecantrop, hai­mana, looser sau circar sunt aruncate dintr-o parte in alta intr-un teatru de prost gust, care devine din ce in ce mai penibil. Mai grav este ca, de aproape zece ani, avem de-a face cu aceiasi si aceiasi actori.

Topul ruşinii

IEŞEANUL a realizat un top al ruşinii, ce cuprinde doar câteva dintre cele mai urâte ast­fel de jigniri. În rolurile principale: ingineri, primari, deputaţi,profesori universitari. Într-un cu­vânt, aceleaşi persoane care promit, odată la patru ani, marea cu sarea pentru oraşul european.

Locul 1 – Tiganul
Fenechiu: „Nichita este ca un tigan la care dai de pomana toata saptamana, iar sambata, daca nu ii dai, te injura“.
Cea mai recenta jignire este a liderului PNL Iasi, Relu Fenechiu. Mai tot timpul adversar in politica bahluiana, Fenechiu l-a sustinut in turul doi al alegerilor locale din 2008 pe seful PSD Iasi in lupta pentru Primarie.

Locul 2 – Looser-ul
Carlan: „Nichita este un looser“.
Relatia Nichita – Carlan a fost una cu totul speciala. In decursul timpului, cei doi lideri de partid si-au aruncat vorbe grele, nelipsite de acelasi limbaj de cartier. Daca in urma cu un an atat Nichita, cat si Carlan nu voiau sa auda unul de celalalt, in prezent acestia sunt cei mai buni prieteni.

Locul 3 – Pitecantropul
Brailean: „Domnul Neculau nu si-a terminat evolutia biologica si se manifesta ca un pitecantrop“.
Tiberiu Brailean l-a acuzat pe Neculau ca i-ar fi amenin­tat pe consilierii PNL-PD cu actiuni penale, in cazul in care refuza sa voteze pentru garantarea contractului de leasing al SC Autobuzul. Si in acest caz, jignirile au fost rostite fara nicio abtinere.

Celelalte pozitii din TOP le puteti citi pe www.ieseanul.ro

Despre contact@geozamfir.ro