Ce este un Site Web?

Un site web este o colectie de informatii despre un anumit subiect sau topic. O pagina web este constituita din informatii, pentru care site-ul web este dezvoltat. Un site web poate fi comparat cu o carte, in cazul in care fiecare pagina de carte este o pagina de web.

Exista mai multe aspecte (din punctul de vedere al design-ului) in acest proces, precum si ca urmare a dezvoltarii rapide a internetului, noi aspecte pot aparea. Pentru site-urile non-comerciale, obiectivele pot varia in functie de expunerea dorita si de reactie.

Pentru site-urile tipice comerciale, , aspectele de baza legate de design sunt:

– Continutul: substanta si informatiile de pe site-ul ar trebui sa fie relevante pentru site si ar trebui sa aiba ca tinta domeniul public.

– Usurinta in utilizare: site-ul ar trebui sa fie usor de utilizat, cu interfata si navigare simpla si de incredere.

-Aspectul: grafica si textul ar trebui sa includa un singur stil care sa se mentine pe intregul teritoriul, pentru a arata consistenta. Stilul ar trebui sa fie profesionist, atragatoar si relevant

-Vizibilitatea: site-ul trebuie sa fie, de asemenea, usor de gasit prin cele mai multe, daca nu toate, principalele motoare de cautare si publicitate mass-media.

In ce categorie ai include IESEANUL ?

a. un site comercial
b. un site non-comerical

In ce categorie ai include NEWSIASI ?

a. un site comercial
b. un site non-comerical

Despre contact@geozamfir.ro