Cati consilieri locali ieseni mai sunt racordati la CET Iasi?

V-ati intrebat vreodata cati din cei care decid soarta iesenilor mai sunt racordati la CET Iasi?

Eu unul da! Pot sa va spun ca maxim 5% dintre ei mai au de-a face cu asa numita “caldura publica”! Chiar daca masura Primariei de a propune un nou plan, prin care oamenii cu centrale sa plateasca facturile cot la cot cu locatarii racordati la CET este din ce in ce mai vehiculata, cred totusi ca este doar praf in ochi.

Nu cred in aceasta masura mai ales ca ar intra si ei la cheltuieli suplimentare. Daca totusi s-ar intampla asa, consilierii locali ieseni ar demonstra ca nu sunt deloc afectati de criza si ca nu le pasa deloc de soarta “gigantului” CET IASI, implicit de ieseni.

UPDATE Cica am avut dreptate!

Gheorghe Nichita a spus ca regulamentul de furnizare a energiei termice in municipiul Iasi a fost intocmit de SC CET SA si nu de catre Primarie. Acest regulament de functionare nu stabileste taxe si tarife, ci doar modul de exploatare cat mai eficient al instalatiilor de furnizare a agentului termic. La baza elaborarii acestui regulament stau mai multe acte normative, emise de Executiv, unele chiar in perioada in care PDL se afla la guvernare. Este vorba despre Legea nr. 325/2006, Legea nr. 230/2007, HG nr. 1588/2007 şi Ordinul nr. 483/2008 al ARNE. Astfel, Nichita infirma zvonurile privind instituirea unei taxe de 20% pentru detinatorii de centrale termice din municipiul Iasi.

Despre contact@geozamfir.ro