Baietii lui Boc s-au apucat de amendat comerciantii care nu dau bonuri fiscale pe litoral!

Nu pot sa cred ca dupa doua luni de evaziune fiscala pe malul Marii Negre, baietii lui Boc au inceput sa dea amenzi. La sfarsitul lunii iulie scriam un articol din Costinesti: Evaziunea fiscala de la malul Marii Negre!.

Iata ca astazi citesc pe Mediafax ca societatile de pe litoral care nu au eliberat bonuri fiscale au primit amenzi in valoare de peste un milion de lei.

“Comisarii Garzii Financiare Constanta au dat, in numai o saptamana, amenzi in valoare de peste un milion de lei, iar activitarea mai multor societati economice care detin puncte de lucru pe litoral a fost suspendata, dupa ce s-a constatat ca acestea nu elibereaza bonuri fiscale. Potrivit unui comunicat al Garzii Financiare – Constanta, comisarii institutiei au facut, in prima saptamana a lunii august, o serie de verificări la agentii economici din judet cu activitate sezoniera pe litoral, la peste 60 dintre acestia fiind descoperite nereguli in ceea ce priveste eliberarea bonurilor fiscale”, se arata in textul de pe Mediafax.

Eu stau si ma intreb: Din luna iunie si pana la inceputul lunii august cate milioane de lei se puteau strange din amenzile aplicate acestor asa-zisi comercianti?

P.S. Banuiesc ca spagile pe care le-au luat comisarii Garzii Financiare din Constanta au fost insa pe masura!

Despre contact@geozamfir.ro