PDL Iaşi conduce detaşat la concursul de “Cea mai ridicolă filială din ţară”

Iată singurul gest politic notabil al marcantelor personalităţi ale PDL de la Iaşi: nominalizarea prof. dr. Marin Dinu ca cetăţean de onoare al oraşului Târgu Frumos.

Nu ştiu cum se face, dar această filială de la Iaşi parcă a intrat într-o competiţie pentru obţinerea titlului de cea mai RIDICOLĂ filială din ţară. Nu numai că are nişte reprezentanţi demni de a sta într-un trist muzeu al figurilor de ceară, dar aşa un entuziasm în a fi din ce în ce mai ridicoli eu nu am văzut. Cum să faci pe cineva cetăţean de onoare, o persoană al unui oraş de care nu numai că nu a auzit nimeni, dar cred că mulţi se întreabă dacă cumva s-a inventat electricitatea acolo?

Sau poate îl face pe respectivul domn cetăţean de onoare, că a nimerit omul de ştiinţă oraşul de nicăieri, învârtindu-se prin Moldova? Incredibil, dar adevărat! Se poate doar la PDL Iaşi!

Mă întreb, însă, a rezolvat doamna Mihaela Popa toate problemele filialei şi nu i-a mai rămas decât asta? În loc să facă curăţenie la sânge, să îl dea afară pe clovnul sinistru de Daniel Oajdea despre care începi pe zi ce trece sa te întrebi dacă nu cumva e lobotomizat în ciudatul lui joc de câştigare a unei fărâme de imagine, pe istericul profesor Marius Spânu care se ceartă cu toată lumea în emisiuni, de te întrebi dacă nu cumva e o ţaţă politică deghizată într-un personaj care, ca să pară şi ea mai intelectuală şi-a pus ochelari pe nas? Mihaela Popa se apucă să facă cetăţeni de onoare. Şi nu oriunde. La Târgu Frumos! Nu e aşa că e incredibil.

În ce ţară trăiesc ei? Oare în aceeaşi ţară cu a noastră? Nu cred. Dacă nu va înţelege nimeni din Iaşi, cel puţin de la PDL, că acolo trebuie intrat zdravăn cu tăvălugul, oraşul nu va fi luat NICIODATĂ în serios. Ci va fi folosit în jocul politic ca orice jeton pe care mizezi şi după ce l-ai aruncat pe masa de joc, e posibil să îl arunci şi la gunoi pentru că, nu-i aşa, a adus un fantastic ghinion istoric de a se pricopsi cu aşa conducători! Decât să ai asemenea lideri politici, mai bine ceri azil politic în Târgu Frumos!

P.S. Din poză nu lipseşte primarul liberal al oraşului Târgu Frumos, alături de tripleta Constantinilor Simirad, Adăscăliţei şi Şerban, dar şi prefectul avocat Dragomir Tomaşeschi, deputaţii Marius Spânu şi Petrică Movilă şi desigur conducătorul suprem al PDL Iaşi, Mihaela Popa.

Despre contact@geozamfir.ro