De ce nu sunt locuri de parcare in spatele blocurilor?

1. Pentru ca Primaria nu vine sa darame garajele construite fara autorizatie (este si cazul garajelor din spatele blocului de la Billa dar si a garajelor din spatele blocurilor de pe Sos. Arcu partea stanga)

2. Pentru ca service-urile auto dezafectate construite in urma cu cativa ani de zile inchiriaza spatiile pentru a produce bani pe terenurile concesionate de Primarie (este si cazul fostului service Autocenter din spatele blocului Billa care s-a relocat de curand, ramanad o hala imensa care sta goala)

3. Pentru ca regii parcarilor se cred stapanii trotuarelor aflate in domeniul public, in plus zgarie cu cheia masinile care le ocupa “abuziv” locurile

4. Pentru ca municipalitatea inchide ochii si nu se arata deloc interesata sa rezolve aceasta problema.

5. Pentru ca sefii de la Primaria Iasi nici nu stiu ce constructie mai rasare de la o zi la alta pe spatiile domeniului public pe care ar trebui sa-l controleze macar odata pe luna.

UPDATE: PNL a trimis azi un comunicat in care spune ca face vineri, 24 septembrie, de la orele 14, in sala Ludic a Casei de Cultura a Studentilor o dezbatere cu public pe tema “Transportului si infrastructurii rutiere” – domeniul “Parcari” din programul liberal pentru administratia locala {nu stiam ca exista un program liberal pentru administratia locala :) }. Oricum vorbele nu duc la nimic. Faptele aduc si rezultate!!!

Despre contact@geozamfir.ro