Cosmin Agache, Rebecca Neacşu şi Ştefan Florescu, merg în marea finala din 25 aprilie de la “Românii au talent”


Puştiul Cosmin Agache a făcut show în semifinala cu numărul 3. Băiatul de 14 ani a imitat perfect o baterie şi a intrat în pielea unui DJ experimentat. Prestaţia lui i-a ridicat pe juraţi în picioare. “Faci cel mai bun beatbox pe care l-am auzit”, i-a spus Andra copilului, în vreme ce Andi Moisescu l-a descris pe acesta drept “ireal”. “În sufletul meu tu eşti deja în finală”, a mai zis prezentatorul Apropo TV.

Cu strungăreaţă şi o voce ireală ce părea că nu iese dintr-un piept atât de micuţ, Rebecca Neacşu a ridicat sala în picioare când a cântat “Ave Maria”. “Eşti preferata mea”, i-a spus Mihai Petre fetiţei. “Eşti uimitoare şi fantastică şi îţi mulţumesc că ai venit. Ai reuşit să mă scoţi complet din platoul ăsta şi să mă duci în altă lume”, a afirmat acesta emoţionat mărturisind că, din punctul lui de vedere, doar două voci s-au auzit cu adevărat pe scenă la “Românii au talent”, iar una dintre ele este cea a Rebeccăi.

Ultimul concurent în semifinala din 8 aprilie este Ştefan Florescu, băiatul care face spectacol cu mingea. De fapt, cu mingiile de fotbal pe care le îmblânzeşte, chiar şi atunci când una dintre ele este în flăcări la propriu. Impresionat de numărul lui Ştefan şi de sacrificiul pe care acesta l-a făcut vânzându-şi bicicleta pentru a putea ajunge la preselecţiile de la “Românii au talent”, Andi Moisescu a promis că-i va cumpăra el o alta nouă.

Despre contact@geozamfir.ro