Vodafone Romania a pierdut peste 250.000 de clienti in ultimul trimestru

Vodafone Romania continua sa piarda clienti, iar numarul acestora a scazut cu 2,9% fata de trimestrul precedent, pana la 8.930.315 clienti la 30 iunie, anunta DailyBusiness.

In luna martie, numarul clientilor Vodafone Romania se ridica la 9.196.742. Veniturile din servicii ale companiei au scazut in cel de-al doilea trimestru al anului (primul trimestru fiscal al companiei) cu 6,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Nu pot decat sa spun ca asa le trebuie! De ce? Pentru ca nu le pasa de clienti! Am avut si eu abonament la Vodafone aproximativ 6 ani de zile la care am renuntat acum cateva luni. Motivele au fost serviciile de proasta calitate, abonamentele scumpe cu minute in retea putine si nationale si mai putine, telefoane codate la vanzare, internet pe laptop de proasta calitate. In prezent Vodafone are cele mai stupide reclame la TV. Probabil au platit o caruta de bani pe ele, dar sunt din punctul meu de vedere cele mai proaste, comparabile cu cele aparute la inceputurile Cosmote.

Probabil cand isi vor da seama de pierderi va fi prea tarziu. Cred ca pasul urmator va fi vanzarea companiei din Romania sau apropierea de clientii, vechi sau noi, cu adevarate oferte de abonamente si telefoane mobile la preturi de criza! Altfel, vom putea spune in curand adio Connex, adio Vodafone!

Despre contact@geozamfir.ro