Gafa la stirile de pe site-ul Tele M Iasi!

Va intrebati ce a inteles reporterul de la Tele M din conferinta lui Victor Ponta de joi seara de la Iasi? Puteti citi mai jos.

“USL are doi candidati pentru Primaria Iasi: Se pare ca liderii Uniunii Social-Liberale vor cu tot dinadinsul sa castige fotoliul de primar al Iasului in 2012. De aceea, ei au stabilit ca, la alegerile locale de anul viitor, in cursa pentru postul de primar al Iasului sa intre atat DSD-istul Gheorghe Nichita, cat si reprezentantul Partidului Conservator, doctorul Tudor Ciuhodaru. Acest lucru a fost stabilit in cadrul unei intalniri intre Victor Ponta, presedintele PSD, Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, Relu Fenechiu, presedintele PNL Iasi, si Gheorghe Nichita, liderul organizatiei judetene a PSD Iasi. Candidatul USL pentru presedintia Consiliului Judetean va fi stabilit abia luna viitoare. Mai multe amanunte, in jurnalul nostru de maine de la ora 18.00”, scrie site-ul www.telem.ro

Complet FALS !

Ce a declarat Victor Ponta joi seara la Iasi a fost cu totul altceva. Iata mai jos ce a spus defapt liderul PSD:

Victor Ponta: “Nu exclud varianta ca PC să meargă peste tot separat la alegeri”

Co-preşedintele USL a spus că situaţia de la Iaşi, unde conservatorii au anunţat că îl vor susţine pe deputatul Tudor Ciuhodaru în cursa pentru Primărie este una “anormală”, astfel încât este posibil ca Partidul Conservator să fie lăsat să meargă separat peste tot la alegeri. “Din punctul meu de vedere situaţia de la Iaşi este una anormală cu care nu m-am împăcat deloc. Ea contravine principiilor pentru care eu şi domnul Antonescu am constituit USL, acela de a coaliza toată opoziţia împotriva aleşilor PDL. Situaţia de la Iaşi se repetă şi în alte judeţe şi există ideea ca PC să meargă peste tot singur, atât la alegerile locale, cât şi parlamentare. Sper să intre în Parlament, iar apoi vor fi partenerii noştri. Eu am respect pentru cei de la PC, dar cer respect şi recunoaşterea faptului că, în municipiul Iaşi, Primăria a fost câştigată de reprezentanţii noştri. Nu exclud ca PC să meargă peste tot separat la alegerile locale”, a spus Ponta.

Totusi, de unde a inteles reporterul de la Tele M ca USL merge cu doi candidati la Primaria Iasi?

Despre contact@geozamfir.ro