Omul de afaceri ieşean, Iulian Dascălu a fost detronat. Ce şanse are la revenire

Vara a adus o tranzacţie-surpriză pe piaţa spaţiilor de retail, iar toamna sunt aşteptate inaugurări de noi centre comerciale. Investitorii din această piaţă, cei care au mai rămas să construiască, vor încheia anul cu un stoc mai mare de spaţii comerciale decât la începutul anului trecut.

Potrivit Money.ro omul de afaceri ieşean Iulian Dascălu, care deţine reţeaua de centre comerciale Iulius Mall, a pierdut prima poziţie în topul celor mai mari proprietari de spaţii comerciale din România. Deşi este cel mai mare antreprenor român care activează pe acest segment, fondul de investiţii Argo Real Estate a preluat la începutul lunii trecute două parcuri de retail din Oradea şi Iaşi. Astfel, pe lângă alte două parcuri de retail, Sibiu şi Suceava Shopping City, pe care le deţinea, Argo a devenit cel mai mare proprietar de spaţii comerciale moderne, cu un stoc total de 220.000 mp, peste stocul lui Dascălu de 186.000 mp, spun cei de la Money.ro

Omul de afaceri român va inaugura în toamna acestui an proiectul Palas din Iaşi, unde centrul comercial va avea o suprafaţă închiriabilă de 47.800 mp şi o stradă comercială cu o suprafaţă înhiriabilă de 6.500 mp, ceea ce ar duce la un stoc total de 239.000 mp. Dar va ajunge Iulian Dascălu să-şi recapete coroana de rege al mallurilor în urma acestei inaugurări?

Despre contact@geozamfir.ro