Adomnitei: “Inca exista disponibilitatea mea de a candida la Consiliul Judetean” (VIDEO)

Liderul la municipiu al PNL Iaşi, deputatul Cristian Adomniţei a precizat duminică că nu a renunţat la candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi. Adomniţei a adăugat că în filiala liberală din Podu Roş există o competiţie internă pentru desemnarea unui candidat la funcţia de preşedinte al CJ care se dă între trei persoane: parlamentarul ieşean, consilierul judeţean, Mugur Cozmanciuc dar şi vicepreşedintele CJ, Victor Chirilă.

“Este în continuare în intenţia mea o nominalizare la candidatura pentru Consiliul Judeţean. Cred că trebuie o schimbare de atitudine la CJ. Mie îmi este foarte ruşine de ceea ce se întâmplă acolo. Dacă voi ajunge la CJ, prima schimbare va fi cea de atitudine. Încă există disponibilitatea mea de a candida la Consiliul Judeţean”, a spus Adomniţei.

De asemenea parlamentarul liberal ieşean a afirmat că timp de trei săptămâni vor avea loc mai multe dezbateri publice la care vor participa liberalii care şi-au anunţat intenţia de a candida pentru un post de viceprimar.

“În fiecare vineri, Organizaţia Municipală a Partidului Naţional Liberal va organiza o serie de trei dezbateri, în care membrii PNL care şi-au manifestat dorinţa de a ocupa funcţia de viceprimar (Marius Dangă, Gabriela Antipa şi Laurenţiu Năvodaru) vor avea ocazia să îşi prezinte ideile şi strategiile de dezvoltare pentru Municipiul Iaşi, în contextul Programului Liberal de Guvernare Locală. Cu această ocazie, invităm toţi cei interesaţi să ia parte la aceste evenimente, ale căror locaţie şi oră de desfăşurare vor fi comunicate în timp util. La prima dezbatere, se vor aborda patru teme din Programul de Guvernare Locală (Mediul de Afaceri, Cultură, Educaţie, Sănătate), vineri, 25 noiembrie, orele 14.00 – Casa de Cultură „Mihai Ursachi” Iaşi”, a declarat Adomniţei.

Ce alte declaraţii a făcut deputatul Cristian Adomniţei puteţi urmări în VIDEO:

Despre contact@geozamfir.ro