Daniel Oajdea executat de conducerea abuziva a PDL Iasi

Conducerea abuzivă sau interimară a PDL Iaşi a decis duminică executarea deputatului de Dacia, Daniel Oajdea prin propunerea pentru excludere din partid.

“Biroul Permanent Judeţean al Partidului Democrat Liberal Iaşi, reunit în şedinţă extraordinară astăzi, duminică, 13 noiembrie 2011, a decis să solicite oficial Biroului Permanent Naţional al PDL punerea în practică a deciziei de excludere a deputatului democrat liberal Daniel Oajdea din rândul formaţiunii noastre politice, în conformitate cu prevederile CODULUI ETIC. Decizia BPJ Iaşi corespunde dorinţei clare a echipei PDL de a-si prezenta constructiv priorităţile la nivel local şi naţional, în mod unitar, prin toţi membrii săi. Respectarea CODULUI ETIC este o obligaţie a oricărui membru PDL, însă domnul Oajdea Vasile Daniel a ales un mod de a-şi declara public opiniile, care nu corespund acestuia, asumându-şi astfel consecinţele statutare ale propriului comportament”, se arată într-un comunicat de presă semnat de conducerea abuzivă sau interimară a PDL Iaşi(Dumitru Oprea, Mihaela Popa, Cristina Dobre, Nicuşor Păduraru, Marius Spânu).

În replică deputatul Daniel Oajdea le trasmite foştilor colegi că “De ce le este frică nu vor scăpa!”

“Decizia de la filiala Iaşi a PDL este reacţia unui grup de oprotunişti care a preluat prin forţă conducerea filialei şi care, în încercarea lor de a se impune, vor să elimine pe toţi cei care au curajul să îşi exprime punctul de vedere. Dacă ar fi corecţi şi nu le-ar fi teamă de oameni, ar supune aprobării CCJ (Consiliului de Coordonare Judeţean) propunerea lor … şi, numai dacă va fi aprobată de baza filialei, ar trebui să o înainteze coducerii centrale. Corect ar fi fost să-mi dea ocazia să-mi prezint punctul de vedere faţă de acuzaţiile aduse. Dar, de ce le este frică nu vor scăpa. Să nu-şi imagineze că vor amăgi ieşenii aşa cum au amăgit o parte din membrii PDL”, spune Oajdea pe blog.

De menţionat însă că de la şedinţa de duminică a lipsit preşedintele ales prin vot al PDL Iaşi, deputatul Petru Movilă.

Despre contact@geozamfir.ro