PP-DD Iasi in criza de bani !? Hogea anunta ca sediul partidului va fi mutat (VIDEO)

Preşedintele interimar al PP-DD Iaşi, Vlad Hogea a susţinut duminică că actualul sediu al partidului situat pe bd. Independenţei nr.33 va fi relocat într-o clădire tot din centrul Iaşului. Hogea a spus că noul spaţiu va fi mai mic şi va fi compartimentat. “În maxim două săptămâni vom ţine conferinţele de presă în alt sediu deoarece acesta nu este oportun pentru un sediu de partid ci mai degrabă pentru un club”, a declarat Hogea.

Există însă câteva semne de întrebare referitoare la susţinerea financiară a PP-DD Iaşi mai ales după ce fostul sau actualul membru al partidului OTV, Traian Dobre nu a mai fost văzut la conferinţele şefului interimar, Vlad Hogea.

În altă ordine de idei, liderul interimar al PP-DD Iaşi, Vlad Hogea a susţinut că partidul din care face parte caută candidaţi pentru alegerile locale din 2012. Hogea a spus că vor exista “candidaţi de calibru” în toate localităţile din judeţ, precum şi la preşedinţia Consiliului Judeţean cât şi la funcţiile de consilieri judeţeni.

“Partidul Poporului- Dan Diaconescu este îngrijorat de modul în care mulţi dintre demnitarii care fac parte din clasa politică înţeleg să se comporte cu banii publici şi avem exemple concludente şi din judeţul Iaşi dar şi la nivel naţional. Mai considerăm că domnul premier Emil Boc ar trebui să iasă din politică după implicarea domniei sale în uriaşul scandal de corupţie de la Cluj cu actualul primar PD-L, Sorin Apostu. În acelaşi timp pe noi ne preocupă mai puţin ce face PD-L sau ce nu face USL să dărâme regimul Băsescu – Boc, ne preocupă în schimb organizarea noastră internă şi în anul electoral 2012 vom avea candidaţi de calibru în toate localităţile din judeţ, precum şi la preşedenţia Consiliului Judeţean cât şi la funcţiile de consilieri judeţeni. Ieşim cu oameni de primă linie, majoritatea lor nu au mai fost în asemenea competiţii electorale înainte nu sunt oameni pătaţi sunt oameni care vor să reformeze ceva şi în Iaşi şi în România. După congresul partidului din ianuarie 2012 vom începe să prezentăm public oamenii asupra cărora noi ne-am gândit că ar fi bine să reprezinte PP-DD şi la alegerile parlamentare şi la alegerile locale din 2012″, a conchis Hogea.

Despre contact@geozamfir.ro