Doi anonimi alesi la conducerea municipala a partidului OTV de la Iasi

Alegerile pentru stabilirea conducerii Organizației Municipale a partidului OTV de la Iași s-au desfășurat duminică fără a fi invitată mass-media locală la eveniment. Jurnaliștii au putut însă să participe la […]

Alegerile pentru stabilirea conducerii Organizației Municipale a partidului OTV de la Iași s-au desfășurat duminică fără a fi invitată mass-media locală la eveniment. Jurnaliștii au putut însă să participe la un briefing de presă după alegeri, pentru a le fi prezentată persoana “votată”, presupun în unanimitate, de “sutele” de membri cu carnet de partid.

Noul lider la municipiu al PP-DD a fost ales Liviu Vornicu care este “om de afaceri”, iar prim-vicepreședinte a fost “votat” Manuel Onofrei, despre care presupun că este și el “om de afaceri” dar mai puțin cunoscut. :)

Duminica viitoare, pe 11 decembrie, vor avea loc alegerile la Organizația Județeană a PP-DD Iași. Presupun că Vlad Hogea va fi ales liderul formațiunii politice de la Iași, asta doar dacă acesta va avea liber de la șeful de la București să participe la Adunarea Generală Județeană și nu va trebui să facă o emisiune în direct, înregistrată sau în reluare la OTV .

Despre contact@geozamfir.ro