Noutati la CES 2012: BlackBerry PlayBook OS 2.0 – business multimedia

Cu un sistem de mesagerie mult imbunatatit, precum si o comunicare mult mai libera intre telefon si tableta, cei de la RIM au prezentat la CES 2012 noul sistem de […]

Cu un sistem de mesagerie mult imbunatatit, precum si o comunicare mult mai libera intre telefon si tableta, cei de la RIM au prezentat la CES 2012 noul sistem de operare al PlayBook.

BlackBerry PlayBook are un slogan care prinde la oamenii de afaceri: “munceste mai inteligent, joaca-te mai serios!” Pe acest principiu, tableta este un gadget pentru pasionatii de BlackBerry care vor sa se relaxeze prin tehnologie si in acelasi timp au nevoie de un accesoriu sigur pe care sa ruleze aplicatii interesante. Sistemul proprietar al celor de la Research In Motion aduce cateva imbunatatiri.

Primul INTEL PHONE cu procesor Atom de 1,6 GHz si display de 4,5 inch

Lenovo a lansat K800, primul smartphone cu procesor Intel Atom Z2460 (Medfield). Noul model Android are un display HD de 4,5 inch. Gadgetul are o camera cu o rezolutie de 8 megapixeli cu inregistrare video HD de 720p la 30 de cadre pe secunda.

Smartphone-ul este echipat cu un procesor Intel Atom Z2460 cu o frecventa de 1,6 GHz, realizat cu tehnologia Hyper-Threading, si un procesor grafic PowerVR SGX 540. Terminalul are conectivitate 3G (21 Mbps), Wi-Fi, Bluetooth 3.0 si GPS.

Lenovo K800 va fi disponibil pentru inceput in China in al doilea trimestru al acestui an. Noul model este prezentat la CES 2012 (The International Consumer Electronics Show) ce are loc intre 10 si 13 ianuarie la Las Vegas in Statele Unite.

Despre contact@geozamfir.ro