Crucea Rosie, Prefectura si Primaria Iasi strang ajutoare pentru sinistratii din judetele Vrancea si Buzau

Iesenii care doresc sa-si sprijine semenii din judetele Vrancea si Buzau, aflati in dificultate datorita conditiilor meteo dificile, o pot face face incepand de astazi. Persoanele fizice sau juridice care […]

Iesenii care doresc sa-si sprijine semenii din judetele Vrancea si Buzau, aflati in dificultate datorita conditiilor meteo dificile, o pot face face incepand de astazi.

Persoanele fizice sau juridice care doresc sa intinda o mana de ajutor celor aflati in dificultate pot face donatiile (alimente sau apa potabila) la punctele de colectare deschise la centrele de cartier ale Primariei Municipiului Iasi.

Aceasta campanie initiata de Institutia Prefectului Iasi are sprijinul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi, al Primariei Municipiului Iasi, Inspectoratului de Jandarmi Iasi, al Garnizoanei 15 Mecanizate Iasi precum si al filialei Crucea Rosie Iasi.

De asemenea, programul colectarii de alimente al filialei Crucea Rosie Iasi a inceput tot  de astazi la sediul din B-dul Stefan cel Mare si Sfant, nr. 10 si va continua pana la ora 18:00, iar duminica 12.02.2012 programul va fi intre orele 10:00 si 18:00.

Despre contact@geozamfir.ro