Află aici ce publicații apar înainte de alegerile locale la Iași dar și în restul Moldovei!

UPDATE: Trei publicații, Flacăra Iașului, IașiPlus și Barfa Regional(Săptămânii) sunt anunțate momentan pentru campania pentru alegerile locale din Iași dar și din restul județelor Moldovei. În prag de alegeri au […]

UPDATE: Trei publicații, Flacăra Iașului, IașiPlus și Barfa Regional(Săptămânii) sunt anunțate momentan pentru campania pentru alegerile locale din Iași dar și din restul județelor Moldovei.

În prag de alegeri au început să reînvie ziare rămase demult fără finanțare sau să apară noi publicații. Mai mulți jurnaliști au primit deja oferte de colaborare pentru unul dintre proiecte fie că este vorba de PSD sau chiar USL adică Opoziție, fie că este vorba de Putere (UNPR sau PD-L). Ofertele făcute atât de PSD cât și de UNPR sau PD-L sună la prima vedere tentante, dar nu au nicio bază de trăinicie sau viabilitate.

Flacăra Iașului, până nu demult aparținând omului de afaceri Viorel Roman urmează să apară momentan pe online dar nu este exclus să fie din nou pe hârtie într-un interval de timp foarte scurt.

IașiPlus, ziarul local pesedist va reapărea pe hârtie și cel mai probabil va fi din nou distribuit GRATIS la colțurile străzii.

Bârfa Regional (Săptămânii) este un proiect mai mare care va cuprinde principalele orașe din Moldova (Iași, Neamț, Vrancea, Suceava, Botoșani, etc). În mod sigur acest ziar va fi unul pe print și va putea fi găsit în orice colț al Moldovei.

P:S. Florin Antohi via Facebook: “Bârfa Săptămânii nu e un proiect electoral, ci varianta extinsa a unui proiect prezent deja pe piață de mai bine de un an (Bârfa de Iași).”

Despre contact@geozamfir.ro