Idei de afaceri profitabile pentru toate buzunarele

Într-o perioadă în care criza financiară devine tot mai acută, marcată de influenţele schimbărilor politice, sociale şi economice cărora parcă nu le mai putem ţine pasul, cu toţii ne întrebăm […]

Într-o perioadă în care criza financiară devine tot mai acută, marcată de influenţele schimbărilor politice, sociale şi economice cărora parcă nu le mai putem ţine pasul, cu toţii ne întrebăm cum ne putem rotunji veniturile care adesea devin insuficiente datorită cheltuielilor din ce în ce mai mari.

Privite din perspectiva antreprenoriatului de succes, ideile de afaceri  pe timp de criza sunt căutate tot mai mult de cei care îşi doresc iniţierea unei afaceri profitabile cu o investiţie financiară minimă.

În urmă cu puţin timp, am descoperit un site care prezintă idei de afaceri din diverse domenii de activitate, atât online cât şi offline, care se pot realiza începând cu un buget de până la 1.000 de euro în România, cum ar fi: Site tip “ocazia zilei”, magazin online, instructor de înot, organizator de evenimente sau reparaţii de biciclete. Structurate în articole care cuprind detalii tehnice, planul fiecărei afaceri în parte, avantaje şi dezavantaje, aceste idei de afaceri cu bani puţini pot fi primul pas pentru un business de succes.

Autorul vine în întâmpinarea tuturor celor care caută afaceri de viitor cu un bonus în format PDF– “5 idei de afaceri care îţi pot schimba viaţa”,  acordat tuturor celor care se abonează la programul de membership.

Cu toate că unele idei de afaceri sunt strălucite, acestea sunt insuficiente pentru a vă ajuta să dobândiţi independenţa financiară mult dorită. Orice idee pentru a deveni profitabila are nevoie de multă muncă, perseverenţă, capacitatea de a găsi soluţii viabile şi nu în ultimul rând, de rezistenţă sporită la stres.

Succes!

Despre contact@geozamfir.ro