ASFALTARILE din Tatarasi NU vor fi finalizate nici pana la sfarsitul lunii iunie!

Nu are nicio sansa actualul primar Gheorghe Nichita sa se tina de promisiune. Nici macar in epistola semnata de acesta si aruncata in cutiile postale ale locuitorilor din Tatarasi, Gheorghe […]

Nu are nicio sansa actualul primar Gheorghe Nichita sa se tina de promisiune. Nici macar in epistola semnata de acesta si aruncata in cutiile postale ale locuitorilor din Tatarasi, Gheorghe Nichita nu stie sa minta!

In opinia mea actualul edil sef al orasului are o problema de comunicare exact cu directorasii din Primarie care ii promit marea cu sarea sefului, dar stiu exact ca situatia cu astfaltarea din Tatarasi nu e tocmai roza. De altfel, Gheorghe Nichita se va convinge chiar aproape de finalul campaniei electorale ca ar fi fost bine sa mai demita din acesti directorasi cu state vechi din institutia pe care o conduce!

Va intrebati cum stau lucrurile cu asfaltarea in Tatarasi? La fel cum povesteam acum cateva zile AICI. Probabil ca nimeni nu m-a crezut, dar ma bucur ca lucrurile evolueaza, apar epistole, scuze si motivatii chiar si dupa aproape 4 ani de la sloganul electoral: “LUCRURILE IMPORTANTE AU NEVOIE DE TIMP!”

Totusi as vrea sa mai adaug ceva: “NU POTI FACE IN DOUA LUNI CE NU AI FACUT IN 8 ANI CA PRIMAR!”

Despre contact@geozamfir.ro