De ce nu se mai asfalteaza in Tatarasi !?

UPDATE: Ultimele informatii de pe front: potrivit unor surse din partea cealalta a baricadei, utilajele EKY SAM ar fi parcate in curtea Citadinului. Nu s-a mai lucrat la strada Vasile […]

UPDATE: Ultimele informatii de pe front: potrivit unor surse din partea cealalta a baricadei, utilajele EKY SAM ar fi parcate in curtea Citadinului. Nu s-a mai lucrat la strada Vasile Lupu din cauza conditiilor meteo neprielnice. Intre sinele de tramvai ar urma sa toarne asfalt CITADIN. Apoi ar urma sa se intoarca in Tatarasi muncitorii de la EKY SAM. Eu unul nu cred deloc acest scenariu, iar in cazul in care nu am dreptate va rog frumos sa nu ma mai cititi!!

De cateva zile bune echipa de muncitori de la EKY-SAM si-a luat bagajele si a plecat din zona Tatarasi fara sa finalizeze lucrarea! M-am tot intrebat, de ce nu au terminat de turnat si ultimul strat de asfalt si abia apoi sa plece de la fata locului, asa cum se asteptau si locuitorii din acest cartier!

Haideti sa va spun eu in EXCLUSIVITATE adevaratul motiv:

1. o doamna proiectant nu a vrut in ruptul capului sa faca un proiect (care sa cuprinda si turnarea unui strat special de asfalt* aici ma refer la acel aliaj special care se toarna intre sinele de tramvai*) fara 500 de milioane de lei, desigur bani din bugetul local, pe motiv ca acesta nu a fost inclus in “maretul” proiect de la inceput.

2. asadar, cei de la EKY SAM ar fi vrut sa continuie asfaltarea, dar pentru ca nu au gasit intelegere nici din partea acestei doamne (puteti sa va interesati ca e pe bune!), nici din partea directorului tehnic din Primarie, MIHAI CHIRICA si-au luat bagajele si au plecat!

Ce se va intampla de acum in Tatarasi nici DUMNEZEU nu stie! SIGUR, 100%, STRADA VASILE LUPU NU VA FI FINALIZATA PANA LA ALAEGERILE DIN LUNA IUNIE!

OARE DOMNUL PRIMAR AL ACESTUI ORAS STIE CINE IL SABOTEAZA? POATE CA DA, POATE CA NU, DOAR CA PLATITORII DE TAXE SI IMPOZITE AU DE SUFERIT!!!!!!

Despre contact@geozamfir.ro