Au aparut primii fluturasi neasumati politic la debut de campanie electorala

Lume, lume, au mai ramas doar doua zile pana cand se da STARTUL oficial la campania electorala pentru alegerile locale. Pregati-va cu multa rabdare cutiile postale, faceti curat pe presul […]

Lume, lume, au mai ramas doar doua zile pana cand se da STARTUL oficial la campania electorala pentru alegerile locale. Pregati-va cu multa rabdare cutiile postale, faceti curat pe presul de la intrarea in apartament si nu uitati sa cumparati mai multi saci menajeri pentru maculatura din abundenta ce vi se pregateste! In acelasi timp va trebui sa studiati cu atentie si panourile electorale amplasate in intersectiile aglomerate, pline de gropi, santuri, fara trotuare si pline de praf din acest “minunat” oras!

Chiar daca nu a fost dat STARTUL oficial, deja unii dintre candidati, ramasi “misteriosi”, au inceput sa distribuie primii fluturasi la debut de campanie electorala. “Misteriosii” fac un apel ca de pe alta planeta sau din alta tara la un “S.O.S. Saracie!”. Suntem anuntati, de parca ar fi ceva nou ca traim in Romania, de “fabriciele vandute la fier vechi, oameni fara perspective, amanetati la banci, grad ridicat de saomaj, peste 6.000 de tineri care asteapta o locuinta, abandon scolar, copii de capsunari, abonati la cantine si ajutare sociale, promiscuitate, dar si de tineri blocati intr-un oras universitar!”

Promitator debut de campanie, dar inutil as zice, deoarece mesajul este foarte generalist si se constituie intr-un amestec de idei care mai degraba ar putea fi folosite la alegerile din toamna. Un lucru ramane cert, iesenii nostri “candidati” au bani la pusculita de si-au permis sa arunce cu ei pe astfel de materiale, fie ele si pre-electorale.

Despre contact@geozamfir.ro