Se poate si mai rau decat lucrarile din Tatarasi! Iata lucrarea MILENIULUI: va fi gata in 1000 de ani

Stim cu totii ca proiectele romanesti de infrastructura nu se incadreaza deseori in termenele de executie si ca lucrarile intarzie in 90% din cazuri, chiar cu pretul unor penalizari uriase. […]

Stim cu totii ca proiectele romanesti de infrastructura nu se incadreaza deseori in termenele de executie si ca lucrarile intarzie in 90% din cazuri, chiar cu pretul unor penalizari uriase.

In cazul proiectului “Alimentare cu energie electrica pentru Cordon Litoral Nord Midia, LEA 20 kV Vadu-Periboina- Gura Portitei”, prin care se va alimenta cu energie electrica o zona din Dobrogea, autoritatile au vrut sa fie sigure, probabil, ca de data aceasta au timp sa faca treaba fara sa fie presate de termene.

In fotografia de mai jos se vede clar cum, pe anuntul de santier pus la fata locului a fost trecut ca termen de finalizare anul 3012, desi in actele oficiale lucrarea ar trebui sa fie gata in doar 3 luni de zile.

Cel mai probabil avem de a face cu o “eroare de tehnoredactare”. Am vazut ca se poarta astfel de greseli, si daca un potential ministru avea CV-ul plin de asa ceva, nu ne mai mira un panou de pe un camp. Sau poate ca termenul trecut va fi, pana la urma, cel real, cine stie?! Intrebarea este: va fi respectat?

Despre contact@geozamfir.ro