2 lei/ora taxa OBLIGATORIE pentru cei care folosesc parcarea subterana de la PALAS!

Daca pana acum iti mai puteai lasa masina o ora GRATIS in parcarea subterana de la PALAS, de la 1 septembrie reprezentantii complexului au decis sa schimbe regulile. Astfel, au […]

Daca pana acum iti mai puteai lasa masina o ora GRATIS in parcarea subterana de la PALAS, de la 1 septembrie reprezentantii complexului au decis sa schimbe regulile. Astfel, au intocmit si un REGULAMENT DE PARCARE pe care il puteti vedea mai jos:

O fi rau, o fi bine vom vedea in urmatoarele zile cata lume o sa mai parcheze acolo. Sunt PERFECT DE ACORD CU TAXA DE PARCARE dar ma gandeam ca totusi acordarea celor 60 minute gratuite la cumparaturi de peste 100 de lei mi se pare EXAGERAT. Puteau sa puna o alta regula: acordarea a 60 de minute gratuite la orice bon incasat in perioada acelor minute. Ar fi fost mai bine spun eu. In plus nu au afisat nicaieri la loc vizibil ca au schimbat regulile de la 1 septembrie. In fine, nu e prima si nici ultma eroare a celor din staff-ul de la PALAS.

P.S. Obisnuiam sa merg in parcarea de la AUCHAN unde faceam destul de des cumparaturi. De fiecare data plecam cu cate ceva de acolo si ma limitam in cele 60 de minute GRATUITE. De acum insa cred ca voi alege alte magazine unde sa nu mai am grija si automatelor de bilete pentru autoturisme.

Despre contact@geozamfir.ro