Au facut CURATENIE TOTALA in parcul din cartier :) (FOTO)

Muncitorii de la SC Servicii Publice SA din cadrul Primariei Iasi au inceput curatenia de primavara 2013! Miercuri, pe la ora 12, un tractoras “ultimul tip”, opreste in dreptul parcului […]

Muncitorii de la SC Servicii Publice SA din cadrul Primariei Iasi au inceput curatenia de primavara 2013!

Miercuri, pe la ora 12, un tractoras “ultimul tip”, opreste in dreptul parcului din cartierul meu (Nicolina). Din el coboara doi muncitori care descarca un generator de curent si cateva “scule”. Se apuca oamenii de reparat, zic eu intr-o discutie cu un vecin. Oricum in parcul cel micut din cartier nu a mai intrat, cel putin de anul trecut nimeni care sa faca curat sau sa vada daca aparatele sunt in regula pentru copiii ce le folosesc aproape zilnic.

Dupa numai cinci minute “mesterii” se apuca de taiat. Si dai si taie si taie si dai vreo trei ore pana au pus la pamant toate “fiarele” destul de ruginite din parc. La final ii intreb: si acum ce urmeaza? Raspunsul vine imediat: “PRIMARIA MODERNIZEAZA PARCUL. VOR FI ADUSE JOCURI NOI PENTRU COPII!”

Un lucru bun, zic eu, ca se modernizeaza si parcul din cartierul meu, dar daca in el vor sta toti aurolacii si golanasii ca si pana acum investitia va fi sortita esecului(din pacate).

P.S. Astazi este 3 martie, dezmembrarea parcului a durat trei ore. Sunt curios cat timp va trece pana se vor aduce jocurile noi pentru copii si in cat timp vor fi montate :)

Despre contact@geozamfir.ro