Au aparut si primele MIZERII DE CAMPANIE in mediul rural! (FOTO)

Aflat zilele acestea intr-o scurta calatorie in mediul rural am putut sa aflu ca odata ajuns la Cotroceni “KLAUS IOHANNIS VREA SA ITI TAIE PENSIA!”. Da, ati citit bine… MIZERIILE […]

Aflat zilele acestea intr-o scurta calatorie in mediul rural am putut sa aflu ca odata ajuns la Cotroceni “KLAUS IOHANNIS VREA SA ITI TAIE PENSIA!”. Da, ati citit bine… MIZERIILE DE CAMPANIE sunt aruncate prin intermediul oficiilor postale. Manevrati mai rau ca pe timpul lui Ceausescu, MIZERIILE DE CAMPANIE (scuzati repetitia) le sunt inmanate batranilor la plata pensiilor.

“Pliantele” sunt in format A4, scrise cu caractere destul de mari, usor de citit. Pe prima pagina putem afla ca “IOHANNIS vrea sa trimita pensionarii la munca”, “IOHANNIS a fost de accord cu taierile de salarii si pensii din 2010” sau ca “IOHANNIS s-a asociat cu partidul lui Basescu, cu ministrii care au taiat pensile si salariile (Predoiu, Ialomiteanu, Boc , etc) si vrea sa puna premier de la PDL!”.

A doua si a treia pagina (defapt mijlocul pliantului)este PRO-PONTA. Scris cu caractere foarte mari pensionarilor le este transmis ca “Doar PONTA protejeaza pensile!”. Mesajul principal este bine conturat “Victor Ponta: Cat timp va sta in puterea mea nu se vor mai taia pensii si salarii in Romania! Am majorat pensile in 2013 si 2014. Si o vom face si anul viitor, chiar daca alti candidati nu sustin acest lucru!”

Pe ultima pagina apar doua mesaje principale “Traian Basescu il sustine si il voteaza pe Klaus Iohannis!” si “AI GRIJA DE VOTEZI! CINE E TAIAT ODATA PENSIILE LE VA TAIA DIN NOU!”

Va las pe voi sa analizati cum se face campanie electorala in mediul rural la nivelul anului 2014, cand este bine cunoscut faptul ca aici exista o masa mare de oameni care chiar merg la VOT!

P.S. IMPORTANT!!! “Plinatele” nu sunt asumate de niciun partid, nu este trecuta tipografia la care sunt realizate si nici numarul de exemplare care a fost printat!

Despre contact@geozamfir.ro